Re: Sorular

Shisha Shøge wrote: Yan karakterlerle alakalı da bir sorum var. Yan karakterlerimizin evren kurgusunda değişiklikler yapamayacağı ve GM dahilinde konu açamayacağımı biliyoruz. Evren kurgusu kıta içi siyaset ve polislik çerçevesinde gelişiyor. Yani yan karakterimiz dünysca ünlü bir oyuncu, ressam olabilir mi? Sonuçta evren gidişatına etkisi olmuyor.

Eğer dünyaca ünlü bir oyuncu karakterimiz varsa oyuncular vaka konularında bu yan karakterlerden bahsedebilir mi mesela? Örneğin Bok karakterinin en sevdiği müzisyenden bahsetmesi ve bu kişinin Gedhilfe ülkesindeki müzisyen bir yan karakter olması gibi?
Yan karakterler ülkelerin siyasi yapısını pozitif veya negatif olarak etkileyemezler.

Yan karakterler halkın yapısını negatif bir yönde etkileyemezler.

Yan karakterler, ana karakterlerine veya kendilerine ait olmayan NPC'lerin fikirlerini değiştiremez, etraflarındaki insanları etkileyemezler.

Bahsettiğin şey halkı ve ülkeyi pozitif yolda etkileyebilecek şeyler olduğundan saydıkların mümkün. Yan karakterler de evrende var sayılıyorlar ancak ana kurguya dahil olamıyorlar. Konularda o şekilde bahsedilmeleri ana kurguyu uzaktan veya yakından etkilemeyeceği için o da mümkündür. Bulunduğu ülkeyi veya kıtanın tamamını sarsan bir sanatçı karakter oluşturmak mümkündür ve ana kurguya zarar vermez/etkilemez.
Image

Yöneticiler hiç karakter açmayı ya da yan karakter açmayı düşünüyor mu?
Image
"Artık kendimi geride tutmayacağım."
► Show Spoiler

Karakterimiz ölmesi durumunda yeni karakterimiz herhangi bir bonus alacak mı?
"I know your anger, I know your dreams
I've been everything you want to be"
Image
► Show Spoiler

Kronolojik olarak vaka konularımız mı önce yaşanmış sayılıyor bireysel konularımız mı
Image
► Show Spoiler

Statlar ne zaman gelişime açık olacak? 1 kuvvetle kaldık görün bizi yönetim. Yakanızdayız.
Image
► Show Spoiler

Shisha Shøge wrote:
Mon Sep 14, 2020 12:35 pm
Statlar ne zaman gelişime açık olacak? 1 kuvvetle kaldık görün bizi yönetim. Yakanızdayız.
+1.
Image

怨み
► Show Spoiler

18+ soru açmayın.
► Show Spoiler
Yan Çar/Podosḧi Øfinuafeme

Buraya kısa saçlı bok imzası gelecek
► Show Spoiler

Meinsu Selsei wrote: Yöneticiler hiç karakter açmayı ya da yan karakter açmayı düşünüyor mu?

Evet.

Shisha Shøge wrote: Karakterimiz ölmesi durumunda yeni karakterimiz herhangi bir bonus alacak mı?

Buna şimdilik bir açıklık getirmeyeceğiz. Birinin karakteri öldüğünde direkt olarak açıklamak daha eğlenceli olur diye düşünüyoruz.

Elag Yadrop wrote: Kronolojik olarak vaka konularımız mı önce yaşanmış sayılıyor bireysel konularımız mı

GM tarafından özel olarak belirtilmediği sürece önce açılmış olan konular daha önce geçmiş olarak sayılıyor ancak önce geçen konuda karakterin gidişatını derinden etkileyecek bir olay gerçekleşmesi durumunda biz özel olarak belirtiyor ve kronolojik sırayı düzeltiyoruz. Elag Yadrop karakterinin şu anki konularının kronolojik sıralaması ise önce bireysel, sonra vaka konusu şeklindedir.

Shisha Shøge wrote: Statlar ne zaman gelişime açık olacak? 1 kuvvetle kaldık görün bizi yönetim. Yakanızdayız.

Şimdilik belirsiz. Bir de ek olarak belirteyim, "şu özellik ne zaman gelecek" tarzı soruları genel olarak cevaplama taraftarı değiliz, onu da belirteyim.

Bok Jemipech wrote: 18+ soru açmayın.
► Show Spoiler

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın?
Image

Selamlar efendim.

Ben şimdi yeni geliştirmem ile tek turda iki mermi oluşturabiliyorum. Bu mermilerin birini bi elimde birini bi elimde oluşturabiliyor muyum?

Saygılar.
Yan Çar/Podosḧi Øfinuafeme

Buraya kısa saçlı bok imzası gelecek
► Show Spoiler

Elementlerimize ne kadar hakimiz? Örneğin elementimizin, mesela rengini değiştirebiliyor muyuz? Elementlerimizi biraz kişiselleştirebiliyor muyuz yani? Mesela neon kılıca daha farklı bir şekil vermek gibi?
Image
► Show Spoiler
Post Reply

Return to “Sorular ve Öneriler”