Re: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz

Hangi anime karakteri diye sorsalar kesinlikle cevabım Sora olurdu. Tehlikeli oyuncu, ama belli etmiyor
Image
"Artık kendimi geride tutmayacağım."
► Show Spoiler

Açıkcası, en beklenmedik olayda veya durumda yer alacak birisi olarak görüyorum. O potansiyel var bence. Biraz daha özgüvenli olsa, biraz daha "Ay, yanlış yazdım. Vah, istediğimi yazamadım." olmasa güzel olacak. Düşünüldüğü kadar önemli değil yani. Belli kuralları unutmadan kurgusal zekânızı konuşturmalısınız. Bunu zaten başarılı bir şekilde yapıyorsunuz. Tereddüt etmenize hiç gerek yok. Mükemmelliyetçi olursanız sizden çıkacak ürün daha kalitesiz olur çünkü doğallığını yitirir.

AJFAŞSDJFSA Aynısını ben de sedoş'a düşünmüştüm. Portre defterimin ilk sayfasında onu çizmiştim amacım son sayfasına da onu çizmekti. Sonra küstük ajsfhuasfsaş inş sonunuz bizim gibi olmaz yiğitler.

Barisu Gm'imiz oldukça hoş fantezileri olan bir yiğidodur. Kedime yapmaya kalkmıştır. Çok geçmişten tanışıyoruz. Beni karıya götürecek konumda inşallah.
Yan Çar/Podosḧi Øfinuafeme

Buraya kısa saçlı bok imzası gelecek
► Show Spoiler

Çok ilginç bir karakter gibi duruyor. Bunu sadece av-im ve ismine dayanarak söylüyorum.
"I know your anger, I know your dreams
I've been everything you want to be"
Image
► Show Spoiler

Gerçek hayatta da burada da her yönüyle alfa bir erkek. Ayrıca çok güzel tur yazıyor.
Image
► Show Spoiler

Kendisiyle bir konumuz var ki bitmek bilmeyecek. Umarım ben de bugün yazacağım
"I know your anger, I know your dreams
I've been everything you want to be"
Image
► Show Spoiler

Eş listemde üçüncü sırada, kraliçe ile yatmasaydı iki olabilirdi.
Image
"Artık kendimi geride tutmayacağım."
► Show Spoiler

Return to “Muhabbet”