Re: [Livei Nyawodz] Uzak

"Tebrikler, Mavi güvende olacak."

Adam tek bir cümle kuruyor ve bir anda yok oluyor. Sen ise zifiri karanlığın içinde kalıyorsun. Tek bir ışık kaynağı bile göremiyorken bilincini de kaybettiğini hissediyorsun. Ne kadar zaman geçtiğini anlamadan uyanıyorsun. Solunda Friks, sağında ise Patron var. Hala binanın içindesiniz. Bok Patron ile vedalaşmanızı bekliyor. Patron Lujein son kez ikinize de sarılıyor. "Sizleri çok seviyorum. Livei'ye de dediğim gibi, yaşlı bir adamım ve ne kadar süre daha buradayım bilmiyorum. Eğer başardığınızı görebilirsem ne mutlu bana. O günü bekliyor olacağım. Sağlıcakla kalın yavrularım." Patron, hatta artık adıyla hitap etmek gerekirse Lujein binadan çıkıyor. Binadan çıktığı gibi kapının ardından Tekomi'nin de kendisine eşlik ettiğini görüyorsunuz. Friks ise "O ne öyle, kız sihirbaz şapkasından çıkmış gibi belirdi amına koyayım." diyerek ortamı hafifletmeye çalışıyor. Bok da beklenmedik bir şekilde bu espriye gülüyor. Ardından size dönüp "Arkadaşlar, Mavi Yıldız'a hoş geldiniz. Hep birlikte çalışacağız ve Dünya gezegenini alt edeceğiz. İlk iş olarak sizi Djurat'a göndereceğim. Djurat'ta kalabileceğiniz bir üssümüz var. Orada birkaç gün geçireceksiniz ve sonrasında aktif olarak görevlendirileceksiniz. Bunu oryantasyon gibi düşünebilirsiniz. Gedhilfe'de kayıp olarak bilineceksiniz. Dikkatli olursanız bizimle bir bağlantınız olduğu ortaya çıkmaz. Ortaya çıkarsa da aranmaya başlarsınız. Aranıyor olursanız herhangi hayati bir tehditle karşılaştığınızda örgütün ismini ele vermeniz yasaktır. Başaracağınıza eminim. Mavi Yıldız'ın ışığı gezegenimizi kurtaracak." Bok kollarını açıyor ve aynı anda ikinize de sarılıyor. Yine ondan hiç beklenmedik bir hareket. Friks Bok'un elini itiyor ve "Abartmayalım yeni patron. Ya da lider, yüce efendi falan mı demeliyiz?" diye alay ediyor. Bok ise "Bok desen yeterli dostum." diyor kısaca. Friks buna karşılık hafifçe sırıtıyor ve Bok'un omzuna dokunuyor. "Dediklerin palavra çıkarsa yok ederim örgütünüzü." Bok ise gülümsemekle yetiniyor. Yavaş yavaş toparlanıyor ve binadan çıkıyorsunuz. Uzun bir yolculuk sizi bekliyor.

Senin için yepyeni bir dönemin başlangıcı olsa gerek. Ben de tebrik edeyim o halde, Mavi Yıldız'a girdiğin için. Yaşamının uzun süreceğini sanmıyorum ama bu kısıtlı süre içerisinde bana yepyeni şeyler göstermeni istiyorum. Ne kadar öğrenirsek o kadar iyi, değil mi? Hem bizim için, hem sizin için.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Ödüller
Livei Nyawodz
• 75 IP
Off Topic
Ana Kurguya katıldığınız için dağıtabileceğiniz 10 stat puanı bulunmaktadır.
Off Topic
Livei Nyawodz'un bireysel konusu 1-3 gün sonra açılacaktır.
Locked

Return to “Avegreen”