► Show Spoiler
Livei: Laflarının üstüne Brichi Smidalmunst'un kaşlarını çattığını ve gözlerini kapatıp iç çektiğini görüyorsun. Sözlerine cevap vermiyor ve kafasını yavaşça sallayarak dediklerini onaylıyor. Yanındaki boş şarap kadehlerinden birini alıyor ve yanındaki yeşil şarap şişesini açıp kadehe şarabı dolduruyor. Doldurduğu kadehi eline alıyor ve yavaşça sallayıp kokluyor. Kokusunu alıp iç çektikten sonra kadehi masaya bırakıyor ve seninle konuşuyor. "İstersen içebilirsin. Belki sarhoş olursan en azından görevin ikimiz için de sıkıcı olmayabilir." Brichi, bir süre sonra elini cebine götürüyor ve sana sesleniyor. "Sana bir teklifim olacak." Oturduğu yerden uzaklaşıyor ve seni de balodaki diğer insanlar tarafından gözükmediği bir köşeye çağırıyor. Arkasından gidiyor ve köşeye geliyorsun. Brichi, etrafına bakıp son kez kontrol ediyor ve sonunda cebinden cüzdanını çıkarıyor. Cüzdanını bir süre karıştırıyor ve içinden yüklü bir miktar para çıkarıp tek tek sayıyor. Saydığı kağıtları bir anda sana uzatıyor ve konuşuyor. "Eğer beni gözlemeyi ve korumayı bırakırsan sana 1000 Pakt bofu veririm. Ne dersin?" Gözlerine bakıyor ve cevabını bekliyor.
Yald: Balo salonuna giriyor ve salonda kağıtta bahsedilen kişiyi gözlerinle aramaya başlıyorsun. Bahsedilen kişi kısa boylu olduğu için bulma konusunda bir süre geciksen de sonunda aynı anda iki kadınla konuşan ve kağıttaki profile uyan bir adama rastlıyorsun. Adamın yanına gidip kendini tanıtmaya hazırlanıyorsun ve adam senin yaklaştığını gördüğü anda sen ağzını açamadan yanındaki kadınlara sesleniyor. "Kusura bakmayın hanımlar, siz eğlenin, birazdan yanınıza döneceğim." Laflarını bitirdikten sonra yaşlı adamın, kadınlardan birinin poposuna şaplak attığını görebiliyorsun. Adam sana dönüyor ve üniformanda göz gezdiriyor. Adama kendini tanıtırken lafını yarıda kesiyor ve konuşmaya başlıyor. "Teşkilattan olduğunu biliyorum genç adam, zamanında komiser olarak çalışmıştım. Görevin bu ise elbet yerine getir. Benim de adım Yangk Navd. Sakın Yangk amca falan deme ha, ortam güzel kızlarla dolu!" Yangk, zorlanarak sırtına uzanıyor ve birkaç kez vurup duyabileceğin en klişe ihtiyar kahkahasını atıyor. Biraz zaman geçtikten sonra gidip eğlenmelerini söylediği kadınları gözlemliyor ve sana sesleniyor. "Soldakini sen, sağdakini ben alayım. Ne dersin? Sana oda da ayırtırım. Genç adamsın, seversin böyle şeyleri." Solda olan kadın, kısa ve siyah saçlı, yeşil gözlü ve uzun boylu bir kadın. Sağdaki kadın ise sarışın, yeşil gözlü, zayıf bir kadın. Adam sana uzanıp kulağına fısıldıyor. "Hem de ikisi de göçmen, afet afet."
Yangk Navd
► Show Spoiler
Meinsu: Dikt, kendini tanıtman üstüne gülümsüyor ve sana kısaca cevap veriyor. "Tamamen sana bırakıyorum. Henüz yaşım yetmediği için siyasi konulardan uzak kalıp dinlenmeyi planlıyorum. Ailemin korunması gerektiğinin farkındayım, o yüzden şikayet etmeyeceğim." Dikt, duraksıyor, etrafına bakıyor ve tekrar konuşmaya başlıyor. "Benimle yakından takılmak zorunda değilsin, biraz sıkıcı olabilir. Eşlik etmek istersen birazdan bir arkadaşımla bahçeye ineceğiz. Bir şeyler atıştırıp içmeyi planlıyoruz." Sözlerini bitirmeye yakınken Dikt'in arkasından ona daha öncesinde bağırmış olan kız geliyor ve Dikt'in omzuna kolunu koyuyor. "Nereye kayboldun yahu? Niye çocuk gibi koşturuyorsun?" Kız konuşurken gözlerini sana dikiyor ve bir anda şaşırıp selam veriyor. "Ben Osh Grefthad, merhaba. Sen de mi bahçeye geliyorsun?"
Osh Grefthad
► Show Spoiler
Kwær: Salonun içine girdiğinde esmer ten rengi sayesinde Wændz Dhærom'u rahatlıkla tespit edebiliyorsun. Balo salonunda bulunan masaların özel olarak ayırtılmış, mumlarla süslenmiş bir alanında, arabadan çıkarken yanında olan adamla baş başa oturduğunu görüyorsun. Yanlarına gidiyor ve görevini açıklıyorsun. Görevini açıkladığın kadın daha sana cevap veremeden Frip yanına yaklaşıyor ve Wændz'in yanındaki adamla konuşmaya başlıyor. Wændz ve yanındaki adam şaşkınlıkla size bakmaya başladığında Frip sana dönüyor ve seninle konuşuyor. "Bir çifti mi koruyacağız yani? İki kişiye ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum." Bunun üstüne Wændz size sesleniyor. "Lütfen iki sandalye çekin ve yanımıza oturun. Ayakta kalmanızı istemiyorum. Hem de tanışmış oluruz, ne dersiniz?" Frip, kadının laflarının üstüne sana bakıyor ve eline bir sandalye alıyor. Senin de sandalye alıp oturmanı bekleyen kadın tekrar konuşmaya başlıyor. "Kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz? Genç görünüyorsunuz. Yeni mi başladınız?"