Re: [Livei Nyawodz] Kızıl Kan Cemiyeti
#11Küçük kızın gözlerinden yaşlar aktığını ve bu yaşların kızın ağzını kapattığın eline damladığını görebiliyorsun. Kız ellerini kullanarak gözlerindeki yaşları silmeye başlıyor ve ağzını kapatan elini çekip "Sen de mi polissin?" diyor. Bunun üstüne hızlıca yanından uzaklaşıyor ve koridorda koşarken "Babaaaaaa! Polis arkadaşlarından biri gelmiş!" diye bağırıyor. O sırada ilk defa adamın sesini duyuyorsun. Adam "Polis mi? Kızım kapıyı neden yabancılara açıyorsun?" dedikten sonra küçük kız "Camdan girdi baba, ben açmadım." diyor ve hızlı ayak sesleri duymaya başlıyorsun. Adam, kızının elinden tutup koridordan hızlıca bulunduğun odaya geliyor ve seni görünce derin bir nefes alıyor. Adam sana az da olsa tanıdık geliyor. Karakolda eğitim alırken, yemek yerken ve gezinirken daha önce karşılaştığın bir adam olduğunu fark ediyorsun. Sadece ilk defa pijamalarıyla görüyorsun. Adam "Nyawodz, ne işin var burada? Kapıyı niye çalmıyorsun?" diye sorduktan sonra kızına doğru eğilip "Hadi sen yatağına dön, biz de biraz konuşuruz sonra arkadaşımızı uğurlarım, tamam mı?" diyor. Küçük kız babasını onayladıktan sonra adam ile birlikte salona geçiyorsunuz ve adam koltuğuna oturuyor. "Lütfen buyur otur, acil bir durum mu var?" diyor.