Televizyonda konuşan kralın yüksek sesi başını ağrıttığı için konuşmanın yarısında kapatıyor ve yatak odasına geçiyorsun. Hafuruguhe’nin yemyeşil alanlarını rahatlıkla gözleyebildiğin otelinin panjurlarını indiriyor ve uyumaya hazırlanıyorsun. Yatağa geçtiğinde kralın konuşmasını düşünürken derin bir uykuya dalıyorsun. Uykun otelin etrafındaki doğal yaşam alanlarında bulunan hayvanların yüksek sesleri yüzünden sürekli olarak bölünse de bir şekilde sabaha ulaşmayı başarıyor ve görevin için hazırlanıyorsun.
Hafuruguhe’nin yüksek nüfusu ile bağdaşmayan doğal güzellikleri gözünde ilginç bir ayrışma oluşmasına sebep oluyor. Yolların fazla gelişmiş olmadığını ve tarihi inşalarına uygun bırakıldığını gözlemliyorsun. Sokaklar her ne kadar insanlarla dolu da olsa vatandaşların genellikle sessiz olması dikkatini çekiyor. Etraflarında bulunan doğal güzelliğe ve sadeliğe önem verdikleri her yönleriyle belli oluyor. Atandığın merkeze doğru yürürken telsizinden bir çağrı alıyorsun ve cevap veriyorsun. Telsizden duyduğun ses sana oldukça tanıdık geliyor. Seninle konuşan kişi aceleniz olduğunu ve merkeze gelmekten ziyade sana belirtilen sokağa, yani Hafuruguhe Çam Sokağı’na gitmeni istiyor. Sana yolu kabaca tarif ediyor ve kişinin tarifine göre ilerliyorsun. 15 dakikalık bir yürüyüşün ardından önünde bulunan sokakta güzel anılar edindiğin birini görüyorsun. İpek gibi olan saçları rüzgarla dalgalanırken bal dudaklarını kullanarak kanarya gibi ötüyor.
“Shisha! Kız orrrrrospuuuuuuuu!”
Karşında Komiser Dongota’yı buluyorsun. Dongota’nın arkasında ise yine yabancı olmadığın Başpolis Gututo’yu görüyorsun. İkisi de hiç değişmemiş gibi görünüyorlar. Dongota sana doğru koşup seni kucaklıyor. Gututo ise yavaş yavaş yanınıza gelip sana selam veriyor. “Ya salak, ya, ya aptal! Naptın ayol ben yokken? Kız var mı kız? Ay çıkıyor musun biriyle? Of acelemiz de var konuşamayacağız yaaaaa! Bu yanımdaki bücür yüzünden hep.” Gututo, sinirli bir şekilde Dongota’ya karşı çıkışıyor. “Ne yaptım yine? Bıktım senin şu gelgitlerinden. Ayrıca niye aynı göreve atandık yine? Gerçekten sinirim bozuluyor artık.” Dongota, arkasını dönüyor ve “Senin fikrini soran olmadı bücüüüüür.” deyip ilerlemeye başlıyor. Gututo ağzıyla ‘cık’ yaptıktan sonra Dongota’nın arkasından ilerliyor. Sen de samimi ikilinin arkasından ilerliyorsun. “Şimdi ne yapacağımız belli canlarım. Yüce kralımız bu arkadaşları canlı istiyor.” Gututo, ‘canlı’ kelimesini duyduğu anda bıyık altından gülüyor. Dongota da kıkırdamaya başlıyor ve “Shisha, aman diyorum. Canlı, tamam mı? Canlı istiyor.” diyor. Karargahın bulunduğu yere geldiğinizde sokağı polis arabalarının kapattığını görüyorsun. Dongota sana dönüp “Binaya girmeden önce yapmak istediğin bir şey var mı?” diye soruyor.
Off Topic
Bu konunun GM'i Barisu olarak sizlerle birlikteyim. Pasiflik süresi 120 saattir. (5 gün)