Re: [Livei Nyawodz & Mabi Chüimimuta] Öz ve Benlik

Dusha maymununun suratında gördüğüm o küstahlığın kayboluşunu izlemek belki de en harika şeylerden bir tanesiydi. Odadan çıktıktan sonra içime dolan tüm duygular, kanıma akın etmeye başlayan hissiyatlarımla birlikte çocuğu serbest bırakmaya kendimce tamamen emin olmuştum. Gözlerinde biriken yaşlara baktığımda, içinde büyük bir savaş vermeye başladığını görebiliyordum. Tüm düşünceleri birbirine karışıyor, içindeki her şeyi yok etmeye çalışırken şuana kadar yaşadığı tüm tecrübeler de tam aksini işaret etmeye çalışıyordu ona. Böyle bir çatışmanın içerisinde nereye kaçacağını bile bilmiyordu belki de, bu yüzden ani bir ışık patlaması ile kaçmıştı. Nereye gitmişti, ne yapacaktı, neler düşünecekti bilmiyorum ama, bir gün tekrardan karşılaşacağımıza emindim. O gün geldiğinde, belki de Thomas gibi bir dost kazanma şansım olabilirdi, belki de çok büyük bir düşman edinmiş olacaktım. Bunu bilemiyordum, tahmin etme şansım bile yoktu, ancak iki ruhun birbirine kavuşacağını biliyordum. Bundan emindim.

Odadan çıkıp Livei ve Shisha'nın yanına doğru ilerledim. Omuzlarımı ve kollarımı esnetmeye başladıktan sonra, Kudretli Ayı'ya yakışır bir şekilde kükredim esnemek adına. "Ee, ne yapıyoruz? Mitga'larla buluşalım derim ben." diyerek planı öğrenmeye çalışacaktım. Onların dışarıda ne yaptıklarını bilmiyordum ancak planın böyle ilerlemesi gerektiğini düşünüyordum. "Siz ne yapıyordunuz?" diye sordum onların ne ile uğraştığını öğrenmek adına.
► Show Spoiler
Image
GERIR BIREJ
Image
Image
image

Livei geri kalan kararı Mabi'ye bırakarak koridora çıkmıştı. Sırtını duvara vermiş, saatini kullanarak Bok'a ulaşmaya çabalıyordu. Kısa süre sonra Shisha yanına gelmişti. Livei kısa bir an için başını kaldırıp "hayırdır?" bakışlarıyla onu süzdükten sonra başını geri indirdi. Bu havasız ve loş koridorun leş rutubet kokusu yetmezmiş gibi bir de Shisha'nın sigarasının dumanını çekiyordu. "Zavallı ciğerlerim gencecik yaşımda sizin yüzünüzden çökecek." diye mırıldandı kendi kendine. Shisha tam cevap verecek gibi olmuştu ki Livei saatinin ani titreşimiyle yerinden sıçradı. Ekranda Bok'un ismi yazıyordu. Sisteme kayıt filan mı olmuştu nasıl biliyordu adını?

Tam kendine gelen çağrıya doğru seslenecekken saatin öbür ucunda Bok'un sesini duydu. Birisiyle konuşuyordu. Saldırının ne zaman başlayacağını sormuştu. Karşıdaki kişi saldırının ne zaman değil, nereden başlayacağına cevap vererek Himota'dan başlayacağını söylemişti. Sesi soğuk ve kararlıydı. Livei'ye tanıdık gelen bir ses değildi. Observer olmalıydı. Bok birisini sorguluyordu. Adam saldırının nasıl ilerleyeceğini ve neler olacağını tarif etmeye başlamıştı. Dünya'nın hedefinin ne olduğunu, hükümetleri devirmek istediklerini ve Birinci Kıta'yı kaosun kucağına atmak istediklerini söylemişti. Kıtadaki tüm element kullanıcılarının avlanacağını söylemişti. Sıradan insanların ise bu değişime boyun eğmekten başka çareleri olmayacağını söylemişti. Livei bunları dinlerken ürperdi. Bok, observer'a niye burada olduğunu sorduğunda abisinin deney faresi gibi öldürüldüğünü, kardeşini korumak zorunda olduğunu söylemişti. Ardından da çağrı kapatılmıştı.

Livei işittiği şeyleri idrak etmeye çalışırken Mabi yanlarına gelmişti. Livei, zorlukla yutkunarak ona döndü. "Saldırı Himota'dan başlayıp tüm kıtaya yayılacakmış. Tüm element kullanıcılarını ölü ya da diri yakalamayı hedefliyorlar. Birinci Kıta'nın tamamını ele geçirip hükümetleri devirecekler." Bir an duraksadıktan sonra devam etti. "Elion ile görüşelim ama herkese haber vermeliyiz. Tüm devlet yetkililerine. Öncelikle de Pisan'a ve Thrao'ya. Herkes hazırlıklı olmalı."
Image
► Show Spoiler

Shisha, söylediklerinizi dikkatle dinlerken yüzünde derin bir ciddiyet belirmeye başlıyor. Sigara dumanı hala odada asılı, ama sigarayı yere atarak sert bir hareketle söndürüyor. Derin bir nefes alıp gözlerini size çeviriyor. "Friks ve Mavi’yi de yanımıza almalıyız." diyor sakin ama kararlı bir sesle. "Böylesine kapsamlı bir saldırı olacaksa, onların da bu planların detaylarını öğrenmesi gerek. Friks’i hemen çağırırım." Sanki yapacakları şeyin boyutunu yavaş yavaş idrak etmiş durumda. Bu sırada, Livei, Bok’a ulaşmayı düşündüğünde Shisha da seninle aynı fikirde olduğunu belli ediyor. "Bok’a haber ver." diye ekliyor. "Onun da bizimle birlikte hareket etmesi gerek. Eğer bu işin içinde bir parça güven varsa, onun da orada olması gerekiyor.." Shisha, iletişim cihazını eline alarak Friks’e mesaj göndermeye başlıyor.

Tam bu esnada, Mabi, bileğinde hafif bir titreşim hissediyorsun. Saatine baktığında Mitga’dan gelen bir mesajı okuyorsun. Mitga, buluşmanın Gedhilfe’de, Birlik Köprüsü’nde yapılacağını söylüyor. Mesajda buluşma saati de ekli. Bu bilgi, buluşmanın ciddiyetini ve tarafların yüzleşmeye ne kadar hazır olduğunu hissettiriyor. Buluşma yerinin Gedhilfe gibi tarafsız bir bölgede olması, bir güven ortamı sağlama çabalarını ve karşılıklı iletişim kurma isteğini gösteriyor. Shisha, Friks’e haber verdikten sonra tekrar size dönüyor, gözlerindeki kararlılık daha da yoğunlaşmış. "Bu buluşma sadece anlaşma yapmak değil, savaşın rotasını belirlemek için de önemli olacak o halde." diyor, sözlerinde yaklaşan tehlikenin ağırlığı var. "Birlik olmaktan başka çaremiz yok, yoksa bu saldırı hepimizi yerle bir eder."

Duyduğunuz detaylarla yüzleşirken, Dünya’nın planlarının ciddiyeti ve kapsamı, zihninizde ağır bir yük gibi duruyor. Hükümetler devrilecek, element kullanıcıları avlanacak ve sıradan insanlar ise, bu düzenin çarklarına boyun eğmeye zorlanacak. Her geçen dakika, hazırlık yapmanız ve savaşmak için gücünüzü toplamanız gerektiğini daha fazla hissettiriyor. Şimdi, Gedhilfe’de Birlik Köprüsü’nde yapılacak bu buluşmada yalnızca kendiniz için değil, tüm kıta için vereceğiniz bir kararın eşiğindesiniz. Elion ve ekibiyle buluşmaya hazırlanırken, hükümet yetkililerini bilgilendirmeniz ve desteklerinizi sağlamlaştırmanız gerekecek.
Off Topic
Konu sonlanmıştır. Yeni konu bu akşam açılacaktır.

Ödüller
Livei Nyawodz
• 250 IP
• 5000 PBF
• 5 Stat Puanı (Dağıtılabilir)

Mabi Chüimimuta
• 250 IP
• 5000 PBF
• 5 Stat Puanı (Dağıtılabilir)
Locked

Return to “Konutlar”